Gruppereiser og seminarer
L’ambition AS arrangerer møter, seminarer og turer til Provence og Côte d’Azur for små og store grupper – alt fra 4-5 til 100 personer. Marit Jahren har drevet denne virksomheten siden 1997. I årenes løp har hun organisert og gjennomført mange ulike arrangementer for bedrifter, organisasjoner, skoler, vennegrupper og andre. Marit har jobbet  mange år i norsk næringsliv og innen forsikring/finans, bl.a. som direktør for Leder- og organisasjonsutvikling i UNI Storebrand.

Vi kan bl.a. bistå med følgende tjenester:

·         Gi råd vedr. flyreiser.

·         Forhandle og bestille gode hoteller og bosteder i ulike kategorier og prisklasser.

·         Organisere møter og seminardager.

·         Holde foredrag og seminarer innenfor temaer som f.eks. ”Livsglede, arbeidsglede og kreativitet”.

·         Arrangere lunsjer og middager i alle prisklasser.

·         Gjennomføre transport, guiding og opplevelsesturer i hele Provence og langs Côte d’Azur.

·        Vi kan lage en såkalt ”pakkepris” pr. person som inkluderer hele oppholdet, eller vi kan avtale priser pr. element. Alt fremstilles og forhåndsavtales på en oversiktlig måte.

En personaltur til Provence kan f.eks. vare fra torsdag til søndag. Man flyr til Nice og bor gjerne på et hyggelig sted i nærheten. Programmet kan bestå av et velkomstmøte og felles middag torsdag kveld, seminardag på fredag med aktuelle temaer, rundtur i Provence med lunsj på lørdag, avslutningsmiddag lørdag kveld, og hjemreise på søndag.

Av tidligere kunder som har vært på turer og seminarer hit ned kan nevnes: Fræna videregående skole, Fransklærere i videregående skole i Roganland Fylkeskommune,

Opplæringskontorene for transportfag i Norge, Maskinentreprenørenes Forbund, Norges Lastebileieres Forbund, Halliburton, Norwegian Cables, Byggfag Møre og Romsdal, Block Watne, Statoil pensjonistforening m.fl.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for påmelding eller flere opplysninger. Ønsker du å snakke med andre som har vært med på våre reiser formidler vi gjerne kontakt.

 

 

Arrangør: Marit Jahren

Telefon: +47 412 18 006
E-mail: marit.jahren@lambition.no

Web: www.lambition.no

Blog: www.maritsprovence.blogspot.com  

 


L'ambition AS
Mobil: 0047 412 18 006/E-post: marit.jahren@lambition.no
Copyright 2000- 2011 © L'ambition AS. All rights reserved