Coaching og healing

Ønsker du å få mer ut av livet ditt? 
Hvem er du?

Hva vil du?
Hvilke unike talenter har du?

Dette er noen livsviktige spørsmål på veien mot et meningsfylt liv. Du har kommet til verden for å fylle en spesiell oppgave og for å bruke dine unike talenter. Oppskriften på virkelig lykke er å finne frem til dine beste ressurser og så bruke dem til det du liker aller best. De som har funnet sin livsoppgave og som gir av det beste i seg selv for å fylle denne oppgaven, er svært heldige.
De lever livet sitt fullt ut, og har en indre trygghet og tilfredshet.     

Med utgangspunkt i din konkrete situasjon kan vi gi deg personlig coaching og eventuelt healing for å løse dine utfordringer.  

Vi har også utviklet et konsept for healing og coaching rettet mot bedrifter og organisasjoner for å redusere sykefravær og øke trivsel og effektivitet.     
Nå dine mål
med veiledning

Coaching
Betyr å hjelpe en person til å sette seg mål, og deretter veilede personen i prosessen mot målet. Vi bruker bl.a. anerkjente metoder innenfor NLP (Neuro Linguistic Programming).

Healing
Betyr ”å gjøre hel”. Det er en helhetlig behandlingsform som har blitt praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Kroppen har evne til å helbrede seg selv for de fleste lidelser, hvis den settes i stand til det. Healing handler om å hjelpe personen til å komme i en slik tilstand.

En healer er en person som har en naturlig evne til å formidle helbredende energi til andre. Healing foregår som regel i form av håndspåleggelse eller nær den fysiske kroppen, men fjernhealing er også mulig. Healing kan ha god effekt både ved kroppslige lidelser og på andre områder i livet.

Coaching og healing i samspill handler om helhetlig fokus på deg og ditt liv.

Ta kontakt for nærmere informasjon.
Arrangør: Marit Jahren
Telefon
:
 +47 412 18 006
E-mail: marit.jahren@lambition.no

Web:
 www.lambition.no
Blog: 
www.maritsprovence.blogspot.com 


 

L'ambition AS
Mobil: 0047 412 18 006/E-post: marit.jahren@lambition.no
Copyright 2000-11 © L'ambition AS. All rights reserved