Feriebolig i Provence
Drømmer du om feriehus eller leilighet i solfylte Provence? Det er slett ingen umulighet. Valget står mellom å leie eller kjøpe, og vi kan hjelpe deg med begge deler. Vårt formål er å kunne formidle det aller beste ut fra dine ønsker og rammebetingelser.Leie av hus eller leilighet
Vi kan formidle alt fra praktiske leiligheter til eksklusive hus med svømmebasseng. Prisene varierer avhengig av standard, beliggenhet, størrelse og sesong. I vintermånedene fra oktober til og med mars er prisene lavest. Vi tilrettelegger leieforholdet slik at det å leie bolig blir en personlig og behagelig opplevelse.

Kjøp av eiendom i Provence
Kjøp av eiendom i Frankrike er normalt trygt og ukomplisert. Reglene er klare og greie, om enn noe byråkratiske og omstendelige. Det er alltid viktig å sjekke eiendommen før kjøpekontrakten undertegnes. Eiendommer omsettes via eiendomsmeglere eller privat. Den største og mest tidkrevende jobben er selve boligjakten, og det kan være vanskelig å orientere seg i ”jungelen” av tilbud.

For å kunne starte en søkeprosess vil vi be deg definere hva du ønsker, hvor du helst vil bo og prisnivå på eiendommen. Dersom du er usikker på dette, kan vi hjelpe deg med behovsanalysen. Deretter leter vi opp eiendommer, presenterer aktuelle prospekter og organiserer individuelle visningsturer. Når du har funnet ditt drømmested hjelper vi til med organisering av den formelle kjøpeprosessen. I Provence skal man f.eks. alltid forhandle om prisen på eiendommer, og det kan være store beløp å spare.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt: Marit Jahren
Telefon:
 +47 412 18 006
E-mail: marit.jahren@lambition.no

Web:
 www.lambition.no
Blog: 
www.maritsprovence.blogspot.com 

 


L'ambition AS
Mobil: 0047 412 18 006/E-post: marit.jahren@lambition.no
Copyright 2000-11 © L'ambition AS. All rights reserved