Rosenmetoden – Provence – Opplevelser – Grupper - Coaching - Healing – Feriebolig 

Utgangspunktet for alle våre aktiviteter er å bidra til å oppfylle visjonen om et godt og meningsfylt liv – både jobbmessig og privat. Trenger du påfyll i tilværelsen av noe som kan gi livet ditt et rikere innhold?

I vakre Provence har vi funnet vårt paradis, og siden 1999 har vi delt tiden vår mellom Norge og Frankrike. Når vi er i Norge bor vi i Oslo eller på hytta vår i Telemark, og i Frankrike bor vi i idylliske Saint Paul-de-Vence utenfor Nice.

Opplevelsesreise til Provence - 31. mai – 6. juni 2012
Den beste måten å virkelig oppleve et vakkert område på er å vandre i naturlandskapet, fra landsby til landsby, besøke fargerike markeder, spise lokale spesialiteter, drikke stedets viner og oppleve kulturen i langsomt tempo. Når alt skjer på en rolig og harmonisk måte får du mulighet til å falle på plass og og nyte oppholdet i fulle drag. Gode samtaler rundt fargerike provencalske matbord er en viktig del av livet i dette fredfylte området Les mer her.
L'ambition AS kan bistå med følgende:
- Rosenmetoden
- Skreddersydde opplegg; bedriftsturer, ledersamlinger, jubileer, venneturer o.l
- Opplevelsreiser og reiseråd i Provence
- Coaching og Healing

- Boligformidling i Provence – leie eller kjøp.

Rosenmetoden
Marit holder på å utdanne seg til Rosenterapeut i Frankrike. Hun er inne i siste fase av utdannelsen, dvs. såklalt praksisårselev, som bl.a. består av å gi mange behandlinger. Rosenmetoden er en kroppsbehandling som kan løse opp spenninger og føre til dyp avspenning og bevisstgjøring. Behandlinger gis både i Oslo, Telemark og Sør-Frankrike til en svært redusert pris. Ta kontakt pr. telefon 412 18 006 eller mail for timebestilling. Les mer her.    

Vakker 3-roms leilighet til salgs - Saint Paul de Vence 
Etter mange spennende år selger vi vår romslige leilighet like utenfor den berømte landsbyen Saint Paul de Vence, ca. 15 min. fra flyplassen i Nice. Provencalsk stil og rolige grønne omgivelser. Ca. 105m2 boareal. Stue med peis, komplett kjøkken, hall, 2 soverom, 2 bad, 2 WC, stor kjeller, 2 terrasser, egen privat hage og parkering. Fantastisk utsikt og kort gåavstand til landsbyen. Et lite paradis som må oppleves!  
Pris 390.000 euro.  For presentasjon av leiligheten klikk her. Trenger du mer info om leiligheten, send oss en mail til marit.jahren@lambition.no.

 


L'ambition AS
Mobil: 0047 412 18 006/E-post: marit.jahren@lambition.no
Copyright 2000-2011 © L'ambition AS. All rights reserved